Hoi!

Het is alweer een tijdje geleden sinds onze laatste update, en aangezien onze deelnemers een weekje vakantie hebben, lijkt het ons hoog tijd voor de volgende!

Afgelopen dinsdag hebben we een gastles bijgewoond van Sander, een van onze afgestudeerde deelnemers die nu bij theFactor.e met vast contract aan het werk is. Hij kwam vertellen over zijn tijd bij ons, zijn persoonlijke groei en uiteindelijke aanstelling bij zijn nieuwe baan. De groep is met allerlei vragen gekomen, en daarbij een hoop verhelderende blikken bij elk leuk antwoord.

De rest van de week natuurlijk druk in de weer met T-Map leren, maar omdat we onze deelnemers niet helemaal gek willen maken met droge leerstof is er ook aandacht geweest voor hun CV en social media, en is er zelfs nog even tijd geweest om een stukje praktische herhaling te doen wat betreft testen met Python! Nu dus even een weekje rust, volgende week certificeren voor T-Map en dan meteen door naar ISTQB!

Nog heel eventjes dus, en dan hebben wij een hele groep gecertificeerde Junior Software Testers die staan te popelen om op stage te mogen! Dus bedrijven opgelet, we hebben stagiaires voor jullie! Neem gerust contact met ons op via info@stichtingempoweryourself.com