We hebben twee nieuwe medewerkers binnen de stichting! Eduard komt drie dagen in de week op vrijwillige basis voor ons werken en Remco gaat zijn afstudeeropdracht bij ons doen.

Eduard is 24 jaar oud en heeft een bachelor European Studies gevolgd aan de NHL Hogeschool in Leeuwarden. Daarna heeft hij een double degree master European Studies afgerond aan de Universiteit Twente.

“Ik kwam op LinkedIn een vacature tegen voor beleidsmedewerker bij SEY. Dit sprak mij meteen aan. In september 2018 ben ik afgestudeerd en ik merk hoe lastig het kan zijn om een baan te vinden. Omdat SEY zich richt op het bevorderen van participatie in de samenleving, leek het mij mooi om hier zelf ook een bijdrage aan te leveren.”

Eduard is hier voor onbepaalde tijd, tot hij een baan heeft weten te vinden. “Ik ga mij bezig houden met het werven van fondsen en subsidies voor SEY. Sinds ik ben begonnen heb ik een subsidiescan opgesteld. Hierbij heb ik alle verschillende fondsen en subsidies die interessant kunnen zijn voor SEY in kaart gebracht. Ik ben inmiddels begonnen met het benaderen van deze fondsen en subsidies over de stichting en het ICT-Empowerment project.”

Remco is 25 jaar oud en student communicatie aan de Hanzehogeschool Groningen. Op dit moment zit hij in zijn laatste jaar en is hij aan het afstuderen.

Ook Remco is via LinkedIn bij ons terechtgekomen. “In een oproep om af te studeren kwam ik in contact met Margarita, na een goed gesprek leek het mij geweldig om hier af te studeren.”

Tot en met juni is Remco bij ons met zijn afstudeeropdracht bezig. “Ik ga een communicatiestrategie ontwikkelen die er voor moet zorgen dat de communicatie tussen de stichting en de bedrijven passend is. Inmiddels ben ik ruim vier weken bezig en heb ik het erg naar mijn zin!”