Sander heeft na zijn deelname aan het ICT-Empowerment project van Stichting Empower Yourself en een paar maanden stage nu echt een baan bij The Factor-e in Groningen! En wat is het hem gegund!

Na zijn opleiding Technische Informatica kwam Sander door de banencrisis destijds jaren thuis te zitten. Werk vinden bleek lastig en Sander is hierdoor uiteindelijk in een werk re-integratietraject terechtgekomen bij de gemeente. Hier is Sander in contact gekomen met SEY en de training tot junior software tester. Sander had al affiniteit met IT en zijn interesse in het test vak heeft ervoor gezorgd dat hij de training is gaan volgen.

Tijdens de training heeft Sander naast kennis van testing, ook erg veel sociale skills en persoonlijke kennis opgedaan. Hij werd na jarenlang thuiszitten weer meer open en sociaal sterker. Sander vertelde mij tijdens ons gesprek dat het voor hem erg prettig was om weer onder de mensen te zijn.

Na de intensieve training en met zijn ISTQB en TMAP certificaten op zak, is Sander via SEY in contact gekomen met The Factor-e in Groningen. Hier heeft hij zich na een aantal maanden stage als testautomatiseur en handmatig tester, enorm waardevol bewezen. Nu heeft Sander dan ook een heel mooi contract en heeft hij deze vol trots aan ons laten zien!