Zoals misschien al bekend bij sommigen is SEY bezig met het verbeteren van haar online bekendheid. Zo zijn wij op het idee gekomen om updates te geven over de verschillende bezigheden van SEY. Laten we meteen maar beginnen!

Updates dus. Wat komt er precies in deze updates te staan? Dat kan variëren van bloopers op de werkvloer tot een kijkje over de schouder bij een van onze vrijwilligers. Waar iemand op dat moment mee bezig is, waar ze tegenaan lopen, en wat ze straks gaan doen bijvoorbeeld.
Sinds kort is er bij ons een nieuw gezicht aanwezig, en dat is natuurlijk een heel leuke gelegenheid om de updates mee van start te gaan!

In haar zoektocht naar werk is Selamawit de vacature boekhouder op onze website tegengekomen. Na wat over ons te hebben gelezen en een hele leuke indruk te hebben gekregen van de stichting, besloot Selamawit om contact op te nemen. “Ik kom uit Eritrea. Ik was in Eritrea al 6 jaar als accountant werkzaam, en ben ruim 3 jaar in Nederland. Ik ben erg enthousiast om nu hier aan de slag te gaan!” Vooral het unieke concept en de leuke sfeer trekken Selamawit erg aan.
Verder vindt zij het een erg leuke kans om meer te leren over de Nederlandse taal en communicatie, waar zij overigens ook al erg goed in is!

Selamawit komt ons helpen met de boekhouding van de projecten binnen SEY. Dit is natuurlijk heel erg belangrijk in elk soort organisatie, dus ook voor onze stichting. We hopen dan ook dat we nog lang met Selamawit mogen samenwerken!